Produktion - Digital

Vores nyeste skud i produktionen er digitalt producerede frontfolier.


Digital produktion forkorter leveringstiden, og gør det muligt at levere færdige frontfolier typisk inden for 72 timer – og i haste-sager inden for 24 timer – ideelt til protoserier eller mindre produktionsserier.


Vi anvender en unik UV-hærdende print teknik, hvor vi udover CMYK også kan printe med hvid på for- eller bagsiden af materialet. Kvaliteten af disse folier er på samme høje niveau som ved sædvanligt tryk i serigrafi - men med mulighed for at opnå helt nye grafiske effekter som eksempelvis farveforløb, fotos, individuelle tekster, fortløbende numre mm.


Digitalt producerede frontfolier kan leveres i samme frontfolie materiale og med samme limtyper som vore øvrige frontfolier – og kan leveres laserskåret i facon, med prægninger og med påtryk af UV-lak eller dækfarver.


Digitalt producerede frontfolier leveres i format op til 420 x 600 mm.


Digital produktion giver nogle helt nye og unikke muligheder, der med fordel kan kombineres med 3D foto-visualisering, så du tidligt i et forløb kan opnå et meget professionelt og brugbart præsentationsmateriale overfor kunder, ledelse og projektgrupper.

Læs mere om:

Setiket A/S, Lillebaeltsvej 12, DK-6715 Esbjerg N, Danmark

Tel: +45 76 14 76 00

© 1999-2021 Setiket A/S