Isolationsfolier

Ved konstruktion af elektriske maskiner og apparater opstår ofte et behov for elektrisk afskærmning eller isolering af enkelte komponenter eller print. Vort program af isolationsfolier kan være en løsning på dette. Alle isolationsfolier designes og produceres efter Deres ønske og specifikationer.


Isolationsfolierne produceres typisk i kunststofmaterialer som polycarbonate og polyester i tykkelser fra 0,15 mm til 0,5 mm. 

Disse folier udmærker sig alle ved at have gode elektrisk isolerende evner, høj rivestyrke, god temperaturbestandighed og absorberer ikke fugt.


Vore isolationsfolier kan leveres med grafisk tryk, påtrykt ledende farve for optimal skærmningseffekt, udstansede i facon med huller, forbukkede samt monteret med klæbestof. Det er således muligt at konstruere tredimensionelle emner, som passer ned over udvalgte komponenter.


Typisk anvendes isolationsfolierne i elektriske maskiner og apparater, hvor der er krav om fleksible isolerende emner, som ikke fylder og vejer meget – eksempelvis som isolering mellem to print, mellem print og chassis eller som afskærmning omkring strømforsyning eller andre komponenter.


Prototyper og mindre produktionsserier kan ved hjælp af vores laserskærer produceres uden brug af stanseværktøjer.

Setiket A/S, Lillebaeltsvej 12, DK-6715 Esbjerg N, Danmark

Tel: +45 76 14 76 00

© 1999-2021 Setiket A/S