Digitalprint

Blandt nyhederne i vores maskinpark er også muligheden for digitalt trykte labels/etiketter. Da vi gennem de senere år har oplevet stigende efterspørgsel på mindre og unikke serier, er digitaltryk en oplagt løsning.


Digital produktion forkorter leveringstiden, og gør det muligt at levere færdige labels typisk inden for 72 timer – og i haste-sager inden for 24 timer – hvilket er ideelt til både protoserier eller mindre produktionsserier.


I modsætning til serigrafisk tryk har digitalt producerede emner desuden en stor fordel ved mange trykfarver og changerende farveforløb, da disse kan tilpasses nøje efter kundens oplæg uden at skulle gennem adskillige trykforløb og kan produceres uden anvendelse af trykfilm. 


Digitale labels printes på forsiden af folien og anvendes til bl.a. advarselsmærkater, sikkerhedsinstruktioner, logoer m.v. og mulighederne er mange da de efterfølgende leveres på ark. De kan udskæres uden brug af værktøjer i størrelse og facon ganske efter ønske– specialformer er ikke noget problem og oftest sætter kun fantasien grænser.


Alt efter behov kan vi desuden også tilbyde at levere digitale labels som enten lakerede eller laminerede for ekstra holdbarhed.

Setiket A/S, Lillebaeltsvej 12, DK-6715 Esbjerg N, Danmark

Tel: +45 76 14 76 00

© 1999-2021 Setiket A/S