Nyheder

Nyeste øverst

Mød Kathrine

14. Marts 2022

Katrine, vores nye grafisk teknikerelev i trykkeriet. Hun skal nu lære at trykke mange forskelligartede serigrafiske produkter i høj kvalitet, og det glæder hun sig meget til:


”Grunden til, at jeg valgte at søge elevplads på Setiket, er, at jeg godt kan li’ den gensidige respekt, jeg mærker mellem medarbejderne. Det gør mig tryg i at stille spørgsmål og gå til nye opgaver med højt engagement. Trykkeriet har allerede kastet mig ud i tryk i serigrafi, skæreplotter og laser. Det gør bare, at jeg føler mig virkelig godt taget i mod her på Setiket, og jeg ser meget frem til hele elevtiden her.” 


På Setiket ser vi det som en fornøjelse at tage elever, der gerne vil lære faget, ind i trykkeriet. Det højeste niveau af håndværk får man kun fra et professionelt og faglært personale, og derfor er det en ære at lære faget videre, så vi kan levere produkter i højeste kvalitet både i dag og mange år ind i fremtiden – bl.a. takket være Kathrine.

Melsen Tech køber Setiket

1. september 2021

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Melsen Tech A/S pr. 1. september 2021 har købt Setiket A/S.

Sammen vil historien bag de to selskaber, den mangeårige erfaring og brede kompetencepalette skabe en synergi, som vil komme markedet til gode. Vi skal i større grad gøre jeres idéer til virkelighed, levere mere komplette løsninger og tage et større ansvar hos vores fælles kunder.


Med mere end 80 medarbejdere og 12.000 m2 produktionsareal, fordelt på to lokationer, cementerer vi vores position i markedet. Vi er en dansk producent af interface-løsninger, elektromekanik, UL-certificeret mærkning samt labels og frontfolier. Med innovation og pondus er vi klar til at tage nye skridt sammen med jer.


Helt konkret fortsætter Melsen Tech A/S og Setiket A/S som to separate selskaber med Marcus Holm som direktør og en ledelsesgruppe i hver af de to selskaber. Torben Jørgensen fortsætter i rollen som teknisk direktør i Setiket A/S og vil fortsat være at finde som manden bag mange løsninger, ligesom de øvrige medarbejdere og kontaktpersoner også fortsætter som hidtil.


Vi glæder os til at præsentere, hvorledes Melsen Tech A/S og Setiket A/S sammen bliver det stærkeste kort på hånden for netop jeres produkt.


Skulle der være spørgsmål til dette eller andet, så tag gerne fat i Torben Jørgensen, Marcus Holm eller din daglige kontaktperson.


Med venlig hilsen

Marcus Holm og Torben Jørgensen

Sommerferie 2021

Setiket holder ferielukket i ugerne 29 & 30 (19.07 - 30.07.19 begge dage inklusive)


Grundet ferieafvikling kører vi med reduceret produktionskapacitet i uge 28 & 31.

For at sikre leverancer til dig i ugerne efter ferien beder vi dig venligst om at bestille disse hurtigst muligt.


Med ønsket om en solrig og varm sommer ønsker vi dig og dine kolleger en god ferie.

Setiket A/S, Lillebaeltsvej 12, DK-6715 Esbjerg N, Danmark

Tel: +45 76 14 76 00

© 1999-2021 Setiket A/S